Algemene voorwaarden

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website/Facebookpagina en in de winkel zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. LaRi & LaRossa  kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België  woont, betaal je de standaard verzendingskosten van €5,00. 

Vanaf een aankoopbedrag van €100 is verzending gratis.

Als je uit de buurt bent, kan je ons altijd contacteren om het pakketje af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Koop je een cadeaubon, dan betaal je 1 euro verzendingskosten.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail of PB via messenger met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Bij LaRi & LaRossa  kan je met overschrijving, de bancontact-app en Visa/Mastercard betalen als het pakje opgestuurd wordt.

Bij afhaling kan je cash betalen of met payconiq of Bancontact, Visa/Mastercard.

Levering

LaRi & LaRossa probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. LaRi & LaRossa  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan LaRi & LaRossa  het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner kwijtraakt, dan kan LaRi & LaRossa  hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.  

Leveringstermijn

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje. Het pakje wordt door de leveringspartner langs gebracht, normaal binnen de 24u tot 48u na verzending.

LaRi & LaRossa  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door de leveraar. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen.

Retour

Je hebt 10 dagen vanaf de verzenddatum om je order terug te sturen naar de winkel.

De koper informeert ons over het terugsturen en de reden hiervan, per mail naar info@lari-larossa.be

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper, retourneren in de winkel is gratis.

Bij versturen van het item, zijn de risico's voor de koper.

De items moeten al de labels aangehecht hebben, en in uitmuntende staat verkeren. Er mogen geen bruiksporen zijn, geuren van bv sigaretten...

De items moeten vergezeld zijn van het originele kassaticket.

Na het nakijken van de items, zullen wij u informeren over de terugbetaling. Indien de items voldoen aan bovenstaande voorwaarden, wordt de terug-betaling binnen 14 dagen in orde gebracht.

Bij ruilen wordt er een nieuw item opgestuurd. De kosten hiervan zijn voor de koper.

Sale en outlet worden niet geruild of teruggenomen.

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij LaRi & LaRossa vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. LaRi & LaRossa gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@lari-larossa.be) zal LaRi & LaRossa je gegevens uit onze database verwijderen.